20. 03. 2023.

СТЕПЕНИЦА ПО СТЕПЕНИЦА, НАГРАДА ЗА НАГРАДОМ... СВЕ ВИШЕ, СВЕ БОЉЕ ЗА УЧЕНИКЕ НАШЕ ШКОЛЕ!

Ученица Јана Живковић VIII2 освојила је ПРВО место на Окружном такмичењу и тиме се пласирала на Републичко такмичење из руског језика. Ово такмичење одржано је у суботу 18. 3. 2023, у Младеновцу.
Ментор - Ксенија Дрецун
Из Младеновца нам се, са Окружног такмичења из енглеског језика, награђена вратила и Теодора Туларчевић, ученица VIII1, која је на овом нивоу освојила ТРЕЋЕ место.
Ментор – Биљана Вишњић
У суботу је на Хемијском факултету одржано Окружно такмичење из хемије. Упркос великој конкуренцији, наши млади хемичари су са овог такмичења донели следеће награде:
Александар Пешић VIII3 – ДРУГА награда
Ања Завишић VII2– ДРУГА награда
Душан Стојановић VII3 – ДРУГА награда
Андрија Недељковић VII3 – ПОХВАЛА.
Иако је имала 1. награду на општинском такмичењу, Тијана Томић није присуствовала овом нивоу провере знања због такмичења у плесу које се истога дана одржавало у Прагу. Верујемо да бисмо се, након њеног учешћа, вратили са још једном наградом више.
Ментор – Снежана Николић
Наша школа јуче је била организатор Општинског такмичења из биологије, за које многи меродавни људи сматрају да је најкомпликованије. Гости су нам отишли презадовољни и пуни лепих утисака о нашој школи, а оставили нам могућност да се похвалимо Душаном Стојановићем, учеником VII3 и Стефаном Јеремићем, учеником VI2, који су на овом такмичењу освојили ТРЕЋЕ место и тако се пласирали на следећи ниво.
Ментор – Тијана Морић
Велика похвала за све учеснике и њихове менторе, на свим нивоима такмичења, као и за несебичне колеге које су биле управо таква (несебична) подршка и једнима и другима.

Top