Општинско такмичење из страних језика 2024.

Општинско такмичење из страних језика 2024.

Ове године наша школа је била домаћин Општинског такмичења из страних језика. Ученици седмог и осмог разреда из осам школа на Општини Раковица, показали су своје знање на такмичењу из енглеског, руског, немачког и француског језика.

Првог дана, у суботу, 03.02.2024. у нашој школи је одржано Општинско такмичење из другог страног језика за седми и осми разред. Наши ученици су се такмичили из руског језика. Ово је први пут да се организује такмичење за ученике седмог разреда и зато нас радује успех Вукашина Кезуновића, 7/1 који је освојио треће место. Ученици осмог разреда, одељењa 8/3, Андрија Недељковић, Ивона Милосављевић и Душан Стојановић су такође освојили треће место. Сви ученици су се пласирали на Градско такмичење из руског језика.
Њихова менторка је била наставница руског језика, Тања Тадић.
Другог дана, у недељу , 04.02.2024. одржано је Општинског такмичење из енглеског језика. У категорији Енглески језик као први страни језик – Општа категорија, наши ученици су постигли сјајне резултате.
Ученик седмог разреда Михаило Тодоровић 7/3 , освојио је друго место, док су Андријана Томић 7/3 и Вукашин Кезуновић 7/1, освојили треће место на такмичењу.
Изванредан успех су постигли и ученици осмог разреда. Огњен Стевановић и Растко Кошчица из 8/3, Сара Комленић и Ана Мандић из 8/1, показали су одлично знање и освојили друго место на такмичењу.
Ученике су за такмичење спремале наставнице Биљана Вишњић и Ивана Бојић Павловић.
Честитамо свим нашим ученицима и њиховим менторима на освојеним наградама и желимо им срећу и успех на следећем нивоу такмичења.

Top